Site logo

Familiegrav

Flere minnesider på samme QR-kode

Visste du at du trenger bare 1 QR-skilt til en familiegrav?

Når du oppretter første minneside får du spørsmål om den er til en familiegrav eller ikke. Hvis den er til en familiegrav mottar du en QR-kode som linker til en oversikt over alle dine minnesider til samme grav. Du kan derfor bruke samme QR-skilt til flere minnesider, så du slipper å ha f.eks. 4 QR-skilt hvis en grav har 4 navn.

En ny minneside til en familiegrav koster kun 690,-

Er det ikke en familiegrav og du ønsker bare 1 minneside, så mottar du veldig enkelt en QR-kode som linker kun til denne.

Har du spørsmål rundt dette så kontakt oss gjerne.

Hva med de som ikke har en grav?

Noen ønsker ikke å ha en grav, men heller la asken bli spredt på spesielle steder. Kan de ha et QR-skilt?

Man ikke bruke QR-skiltet på graven og vi tenker derfor at bare fantasien setter grenser. Selv om det er vanskelig å feste et QR-skilt på noe som ikke er en grav, kan man uansett bruke QR-skiltet som et minne eller symbol. Enten et fast sted i hjemmet, kanskje pent rammet inn, eller et annet sted på eiendommen som har mange minner av den som har gått bort.

Husk at det som legges inn i profilen blir trygt bevart så lenge du ønsker, og skulle du være uheldig å miste QR-skiltet, så sender vi deg bare et nytt – helt kostnadsfritt.

En minneside for familien

Uansett hva som opprettes, familiegrav eller ikke, så er det for at våre kjære ikke skal bli glemt.

Samle minnene dine på ett sted, slik at resten av familien få glede av det i lang tid fremover. Du har kanskje bilder de andre ikke har sett og omvendt. Ta vare på historien og fortell det videre, så sørger vi for at minnene dine er trygt bevart.

Det er enkelt å lage en minneside, men lurer du på hvordan kan du klikke på knappen under.

Mistet et QR-skilt?

Har du vært uheldig og mistet eller ødelagt QR-skiltet?
Ta kontakt med oss så sender vi deg et nytt – helt kostnadsfritt og uten spørsmål.

Klar for å lage en minneside?

Start i dag med å lage en minneside. Velg et materiale til QR-skiltet, send inn minnesiden og få tilsendt QR-skiltet i posten. Del minnesiden med nære og kjære og ta vare på historien sammen.

Send oss en melding

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO