Site logo

Spørsmål og svar

Spørsmål om din konto

For å opprette en konto trykker du på «personen» i menyfeltet.

Her kan du registrere deg med brukernavn og passord, eller du kan enkelt logge inn med Facebook eller Google.

Nei, det koster ingenting å ha konto hos oss.

Prisen du betaler gjelder for QR-skiltet og minnesiden som opprettes. Dette er kun en engangssum.

Nei, kun informasjon om minnesiden blir synlig, men ditt navn vil stå som personen som opprettet minnesiden. Dette kan være nyttig hvis andre i familien trenger å vite dette i ettertid. (Ved evt. overtakelse av konto eller andre hendelser)

Fordelene du får ved å ha en konto hos oss er muligheten til å lage 1 eller flere minnesider.

Når minnesiden du har opprettet er publisert og aktiv, får du også full tilgang til å kunne endre minnesiden i ettertid eller slette den. Alt er kostnadsfritt.

Du kan også se en statistikk, om minnesiden du opprettet blir besøkt og når.

Spørsmål om profilen

Minnesiden er søkbar på nettsiden ved navn. Den som søker må derfor vite navnet på vedkommende.

Nei, alle innsendte minnesider gjennomgår en manuell sjekk. Dette er kun for å se om innholdet er i henhold til vår standard og reglement.

Alle minneord som blir sendt inn til minnesiden gjennomgår en manuell kontroll før publisering. Ved usikkerhet blir også den ansvarlige som opprettet minnesiden informert, slik at dette godkjennes fra begge parter før publisering.

Du kan legge til biografi, ubegrenset med bilder, 2 x filmer og andre linker (eks. YouTube, nettside, Sosiale Medier osv.)

Andre som besøker graven kan også sende egne minneord og bilder til minnesiden.

Om det er noe du savner, send oss gjerne en e-post til hei@wordpress-1150223-4008022.cloudwaysapps.com.

Ja! Du kan legge til så mange linker du ønsker. Har du en egen minneside på f.eks. Facebook, så kan du legge til linken her.

Minnesiden du oppretter varer helt til du selv velger å slette den. Dette gjør du enkelt ved å logge inn og gå inn på din oversikt over publisert minneside. Du har selv full kontroll til å gjøre endringer på minnesiden i ettertid eller slette det du ønsker.

Ja! Det kan du veldig enkelt gjøre, og det koster heller ingenting. Du kan endre så mange ganger du vil; endre tekst, bilder, film osv.

Når du er logget inn kan du gå til din konto og din minneside. Her trykker du på «Endre» knappen og gjør de endringene du ønsker. Deretter trykker du «Lagre».

Nei, du trenger bare 1 QR-skilt.

Når du oppretter første minneside får du spørsmål om den er til en familiegrav eller ikke. Hvis den er til en familiegrav mottar du en QR-kode som linker til en oversikt over alle dine minnesider til samme grav. Du kan derfor bruke samme QR-skilt til flere minnesider, så du slipper å ha f.eks. 4 QR-skilt hvis en grav har 4 navn.

En ny minneside til en familiegrav koster kun 690,-

Er det ikke en familiegrav og du ønsker bare 1 minneside, så mottar du veldig enkelt en QR-kode som linker kun til denne.

Man ikke bruke QR-skiltet på graven og vi tenker derfor at bare fantasien setter grenser. Selv om det er vanskelig å feste et QR-skilt på noe som ikke er en grav, kan man uansett bruke QR-skiltet som et minne eller symbol. Enten et fast sted i hjemmet, kanskje pent rammet inn, eller et annet sted på eiendommen som har mange minner av den som har gått bort.

Spørsmål om QR-skiltet

Vi tilbyr 3 forskjellige typer:

  • Syrefast stål
  • Gulldekket hardplast
  • Sortdekket hardplast

Les mer om QR-skiltene her:

QR-skilt og priser

Når du bestiller et QR-skilt betaler du også for minnesiden du oppretter. QR-skiltet er unikt og inneholder en QR-kode som linker kun til denne minnesiden. Så du betaler for en plass i vår database i all fremtid og et QR-skilt.

For QR-skilt av stål koster det 1.190,-
For QR-skilt av plast koster det 990,-

Disse prisene er en engangssum og minnesiden varer så lenge du selv ønsker.

QR-skiltet blir pakket pent inn og sendt som brevpost. Fraktprisen er inkludert.

Alle skiltene vi lager er UV-bestandig og egnet for å tåle all slags vær. Vi tilbyr et skilt av syrefast stål, og to som er laget av plast. Alle skiltene er av topp kvalitet og materialet er lenge brukt som et «uteskilt».

Bestiller man et QR-skilt får man også festeanordning og rensepad inkludert.

Skiltet du mottar har allerede en festeanordning på baksiden. Denne er meget sterk og vil sitte meget godt fast. Vi anbefaler at du fester skiltet mot en glatt overflate på steinen og at det rengjøres litt med rensepaden (følger også med) før skiltet festes.

Om et uhell skulle skje, eller om skiltet blir borte, så sender vi deg et nytt – kostnadsfritt.

Ellers gjelder vanlig garantilov og reklamasjonsrett. Mer info finner du her: Vilkår og Betingelser

Mimrelink logo hvit

QR-kode på gravstein. Opprett en minneside om den som er gått bort og motta et QR-skilt. Ta vare på minnene, historien og slektstreet.

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO