Site logo

Minnerike
minnesider

Her kan du lage minnesider som blir verdifulle for familie, venner og kommende generasjoner.

Alle fortjener å bli husket

Når du oppretter en minneside, vil du motta et QR-skilt som festes på gravsteinen eller minnestedet. Dette gir nære og kjære som besøker graven muligheten til å skanne koden og lese om personen (eller kjæledyret). Samtidig kan de legge til egne minneord, tenne et lys og legge til egne bilder som gjør minnesiden mer verdifull med minner om den avdøde.

På denne måten blir minnesiden en interaktiv og verdifull plattform for å hedre og minnes livet til den kjære som er gått bort.

Hva andre sier

Akkurat nå er

1 +
minnesider opprettet

…og QR-skilt er sendt landet rundt. Tusen takk for tilliten!

La minnene leve videre

Minnesiden du oppretter tar vare på historien for familie, venner og kommende generasjoner. Fullfør med 3 enkle steg:

Lag en minneside

Aller først må du opprette en konto og logge inn. Gå deretter til "Lag ny minneside" og følg videre instrukser.

Send inn

Når du har valgt ditt skilt og fylt ut de nødvendige feltene er du klar til å sende inn minnesiden.

Motta QR-skilt

Straks minnesiden du opprettet er godkjent blir den publisert, og du får tilsendt et QR-skilt.

Søk etter minneside

Her kan du søke etter en minneside opprettet av pårørende eller begravelsesbyrå.

Mer enn bare et skilt

Minnesiden du oppretter blir en verdifull kilde for både nære og kjære, samt kommende generasjoner. Hos Mimrelink blir minner og historien om personen som har gått bort, ivaretatt på en måte som sikrer at vedkommende aldri blir glemt.

QR-skiltet fungerer som en bro mellom nåtid og fortid. Det lenker direkte til minnesiden, slik at nære og kjære som besøker graven kan få litt innsikt i historien og minnene om personen. Dette gir også en mulighet for deling av minner og samtidig skape en meningsfull forbindelse mellom dem som besøker graven og den unike historien som minnesiden formidler.

Hvordan lage en minneside?

Det er svært enkelt! Du kan legge til biografi, bilder, film og annet innhold på minnesiden du oppretter. I tillegg har vi gjort det mulig for andre besøkende på minnesiden å legge til sine egne personlige minneord og bilder. Men hvordan kommer du i gang med å sette opp en slik side? Vi veileder deg gjennom prosessen:

Previous slide
Next slide

Oppdater minnesiden så ofte du vil - gratis!

Du har all frihet til å oppdatere minnesiden din når som helst, og det er helt kostnadsfritt! Begynn gjerne enkelt med de bildene du har tilgjengelig nå, og senere kan du enkelt legge til flere minner og oppdateringer.

Det beste av alt er at du har full kontroll over din egen konto og minneside så lenge du ønsker det. Dette gir deg friheten til å tilpasse og endre minnesiden etter dine egne behov og ønsker.

Vår partner:

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO