Site logo

Hvordan fungerer det?

QR-skilt på gravstein og andre minnesteder

Når du oppretter en minneside med biografi, bilder og film, mottar du et QR-skilt som lenker direkte til denne siden. Når familien besøker graven eller minnestedet, har de muligheten til å skanne QR-koden for å lese om den kjære som har forlatt oss.

Ingen blir glemt

Mimrelink tar vare på minnene dine, slik at du enkelt kan dele dem videre gjennom flere generasjoner. Minnesiden fungerer som en tidløs ressurs som barn og barnebarn kan utforske når de besøker graven eller minnestedet.

Hovedformålet er å bevare minnene og historiene. Hos oss blir minnesiden verdifull da vi tar vare på de gode minnene, slik at de ikke går tapt med tiden. Gjennom QR-koden blir tilgangen enkel og intuitiv, og historiene kan dermed videreføres på en meningsfull måte.

Enkelt å oppdatere

Du kan enkelt oppdatere og endre minnesiden når som helst i ettertid. Fra mobilen eller PC´en, uansett hvor du skulle befinne deg, så kan du enkelt logge inn og endre.

Ofte finner man flere bilder, og kanskje filmer i ettertid. Bilder som har ligget på loftet eller i kjelleren. Ta vare på de og last de opp her så blir de ikke borte!

3 kjappe steg

Ny minneside

Opprett en gratis konto og logg inn. Gå deretter til "Lag ny minneside" og følg videre instrukser.

Send inn

Når du har valgt ditt skilt og fylt ut de nødvendige feltene er du klar til å sende inn.

Motta QR-skilt

Straks minnesiden du opprettet er godkjent blir den publisert, og du får tilsendt et QR-skilt.

Hvordan lage en minneside?

Hvordan begynner man å lage en minneside? Denne filmen viser i korte trekk hvordan du går fram på PC. Trenger du mer info kan du trykke på knappen under.

Minnesider er trygt bevart hos oss

Vi legger stor vekt på sikkerhet og er kontinuerlig engasjert i å ivareta tryggheten til din informasjon. Vi erkjenner at dette er svært personlig for deg og dine nærmeste, og vi behandler det med stor respekt. Hos Mimrelink prioriterer vi integritet, og vi forsikrer deg om at vi aldri vil bruke noen sin minneside i vår egen reklame. Minnesiden er dedikert kun til deg og dine kjære som besøker graven.

Mimrelink er her for deg.
Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt når som helst. Vi er her for å støtte deg og sikre at din opplevelse med våre tjenester er både trygg og meningsfull.

Klar for å lage en minneside?

Start i dag med å lage en minneside. Velg et materiale til QR-skiltet, send inn minnesiden og få tilsendt QR-skiltet i posten. Del minnesiden med nære og kjære og ta vare på historien sammen.

Send oss en melding

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO