Site logo

Hvorfor Mimrelink?

Ta vare på minnene

Sikre minnene, historiene og slektstreet slik at de kan være en kilde til trøst for nære og kjære ved hvert gravbesøk og for generasjoner som kommer. I en tid hvor verden stadig digitaliseres, tilpasser vi oss utviklingen ved å tilby et sted der tradisjonelle fotoalbum erstattes av digitale verktøy.

Vi har gjort det enkelt for deg å formidle historien gjennom bilder, film og tekst, slik at de kjæreste aldri blir glemt. Ved å ta vare på minnene, gir du familien muligheten til å finne glede i disse historiene i lang tid fremover. Vår målsetning er å tilby en plattform som gjør det enkelt å bevare og dele historien på en meningsfull måte.

Derfor er Mimrelink her

Mimrelink er en portal som bevarer historien og minnene. Opprett en minneside, skriv ned en biografi, legg til de beste bildene og filmene og del med andre i familien og nære venner.

Minnesiden du oppretter vil være aktiv så lenge du vil, slik at de som besøker graven og kommende generasjoner kan få glede av det.

Ta vare på slektstreet, så sørger vi for at minnene får leve.

Del de gode minnene

Lag en minneside slik at andre i familien kan se og mimre.

Etter at du har opprettet minnesiden, mottar du et QR-skilt som du kan feste på gravsteinen. Dette gjør det mulig for de som besøker graven å enkelt skanne koden og utforske den dedikerte minnesiden du har skapt, og på den måten holde minnene levende for dem også.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på eller har du noen gode tips?
Ta kontakt med oss i dag!

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO