Site logo

Kjæledyr

Å miste et kjæledyr er som å miste et familiemedlem.

De etterlater seg uforglemmelige øyeblikk og varige minner som beriker våre liv. Med en dedikert minneside kan du hedre og minnes livet til den kjære som har gått bort.

En mimrelink kan plasseres hvor du vil, enten du  har en gravplass, et minnested eller en enkel bilderamme. QR-skiltet er kun 45×25 mm i størrelse, slik at bruksmulighetene er mange.

Har du spørsmål eller tips, kontakt oss gjerne.

En mimrelink til din beste venn

Mimrelink for kjæledyr gir en meningsfull måte å bevare minnene og deres kjærlighetshistorie med kommende generasjoner.

Minnesiden fungerer som andre minnesider, og du som eier har fullt eierskap til minnesiden og konto. Du kan når som helst endre eller oppdatere minnesiden helt gratis, og samtidig dele den med hvem du vil.

Hvordan lage en minneside?

Det er svært enkelt! Du kan legge til info, bilder, film og annet innhold på minnesiden du oppretter. I tillegg har vi gjort det mulig for andre besøkende på minnesiden å legge til sine egne personlige minneord og bilder. Men hvordan kommer du i gang med å sette opp en slik side? Vi veileder deg gjennom prosessen:

Klar for å lage en minneside?

Start i dag med å lage en minneside. Velg et materiale til QR-skiltet, send inn minnesiden og få tilsendt QR-skiltet i posten. Del minnesiden med nære og kjære og ta vare på historien sammen.

Send oss en melding

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO