Site logo

Norskprodusert gravstein siden 1950

Om du trenger ny stein kan vi sammen med Nergård tilby 25% rabatt på bedplate og kantstein.

Previous slide
Next slide

25% rabatt på bedplate og kantstein*

Ved bestilling av en minneside og QR-skilt kan du få 25% rabatt på bedplate eller blomsterramme / kantstein ved kjøp av ny stein hos Nergård Stenindustri.

Hva er bedplate?

Bedplate er heldekkende steinplate med eller uten hull for blomster. En av fordelene med bedplater, er at det er lettere å sette fra seg tilbehør på, slik som en lykt eller bronsedekor.

Hva er blomsterramme / kantstein?

Blomsterramme er innrammet blomsterbed foran steinen. Fordelen med å velge en blomsterramme i stedet for en bedplate er at man får et større blomsterbed.

* Rabatten gis ved bestilling av en minneside og et QR-skilt, enten direkte eller via Andreassen Begravelsesbyrå. Bestiller du direkte her på Mimrelink får du spørsmål om du trenger ny gravstein eller ikke når du oppretter en minneside. Om du trenger gravstein blir du automatisk tildelt rabatten ved endt bestilling. Rabatten gjelder kun bedplate eller kantstein ved kjøp av ny stein.

Norskprodusert gravstein

Nergård Stenindustri tilbyr norskproduserte, designbeskyttede gravsteiner av høy kvalitet. Som en av landets ledende leverandører innen gravstein, har de lang erfaring og ekspertise i bransjen. Deres dedikerte fagfolk er blant de mest erfarne i feltet, og de legger stor vekt på design og produktutvikling.

Alle deres gravsteiner blir produsert internt hos de, slik at de kan sikre den beste kvaliteten og oppfylle deres individuelle behov. De kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi for å oppnå en fleksibel og effektiv produksjonsprosess. Dette gjør at de kan levere gravsteiner av beste kvalitet du kan være trygg på.

Design din egen stein

Hos Nergård Stenindustri kan du bruke et velutviklet program som gir deg muligheten til å designe din egen gravstein. Med dette programmet kan du enkelt utforske ulike steiner, designelementer, tekststiler og grafikk som reflekterer personligheten til din kjære. I programmet velger du også om du vil ha helpolering, bedplate eller blomsterramme. Bildet av gravsteinen viser eksempel på blomsterramme.

I samarbeid med Nergård tilbyr vi 25% rabatt på bedplate eller blomsterramme / kantstein ved kjøp av ny stein.*

*Gjelder ved bestilling av minneside og et QR-skilt.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på om rabatten kan du gjerne sende oss en melding.

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO