Site logo

Personvern

Takk for at du besøker siden vår. Mimrelink er forpliktet til å behandle all informasjon vi mottar fra våre brukere, kunder og leverandører med respekt.

Denne personvernerklæringen (sammen med våre vilkår for bruk og andre refererte retningslinjer) identifiserer hvordan vi samler inn og behandler personlig identifiserbar informasjon, for eksempel navn, e-post og annen informasjon du gir oss.

Ettersom tjenestene våre utvikler seg og vi oppfatter behovet eller ønsket om å bruke dine personopplysninger samlet på andre måter, kan vi fra tid til annen endre denne personvernerklæringen. Vi oppfordrer deg til å sjekke nettstedet vårt ofte for å se gjeldende personvernregler og eventuelle endringer som kan ha blitt gjort.

Ved å sende inn din personlige informasjon til oss i et hvilket som helst format (f.eks. via e-post, telefon eller personlig) og/eller fortsette å bruke noen av våre tjenester eller besøke nettstedet vårt, godtar og aksepterer du retningslinjene som er beskrevet her.

Vi oppdaterer personvernreglene fortløpende, slik at vi kontinuerlig beskytter dataene dine optimalt. Denne nettsiden bruker også informasjonskapsler for å tilpasse opplevelsen din. Ved å fortsette å bruke nettsiden vår godtar du vilkårene for bruk og informasjonskapsler. Hvis du vil vite hvordan du velger bort informasjonskapslene våre, klikk her, men vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan du ikke bruke alle funksjonene på nettsiden vår.

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://mimrelink.no
Mimrelink er et Norsk firma, registrert i Brønnøysundregistrene: 929.115.309

Samlet persondata

Vi samler inn personopplysninger som du oppgir på nettsiden vår eller på annen måte gjennom våre tjenester når du; oppretter konto, betaler for tjenesten/produkt og kontakter oss. Du kan velge å ikke oppgi visse opplysninger, men da begrenser du flere av våre tjenester.

I henhold til denne policyen betyr «Personlig informasjon» informasjon (enten lagret elektronisk eller i papirbaserte arkivsystemer) relatert til en levende eller dø person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra dataene og annen informasjon vi har). Personopplysninger kan være:

Faktisk – for eksempel navn, adresse, e-post, telefon eller fødselsdato.
Mimrelink samler kun inn de personopplysningene som er relevante for formålene opplysningene etterspørres for. Vi bruker ikke dine personopplysninger på noen måte som er i strid med formålene de ble samlet inn for eller som du har samtykket til.

Kommentarer / Minneord

Når besøkende legger inn kommentarer på en minneside, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Ingen kommentar sendt inn til Mimrelink blir publisert automatisk og uten kvalitetssikring. Dette for å unngå useriøse og upassende kommentarer.

Media

All media som blir lastet opp på nettsiden blir offentlige og er på eget ansvar. Merk: Mimrelink fraskriver seg all ansvar mtp. brukerrettigheter av bilder som er lastet opp på en minneside. Vi anbefaler på det sterkeste at alle bilder lastet opp er eid med full bruksrett/lisens av deg som bruker/kunde.

Til info; Når du laster opp bilder til minnesiden kan mye informasjon hentes fra selve bildefilen (EXIF GPS). Det er enkelt for andre besøkende å laste ned og hente ut slik informasjon fra bildet på minnesiden. Er du ikke eier av bildet kan det føre til brudd på eierskapsrettigheter og i verste fall bot.

Vi bruker ingen media, hva gjelder bilder/lyd/informasjon for egenreklame eller vinning med tredjepart eller digitale og/eller fysiske utsendelser som du laster opp til nettsiden. Denne informasjonen deler du selv når du deler linken / URL / QR-koden med andre, og du står selv ansvarlig for hvem du ønsker å dele denne informasjonen med.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en informasjon og/eller kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for Husk meg; vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en profil, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til profilen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Profiler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler/vedlegg osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Vi deler kun informasjon fra profilen du oppretter i form av en URL med en tredjepart, da vi samarbeider med leverandør for å tilby noen av tjenestene og produktene som er tilgjengelige på nettstedet vårt.

Ved å bruke tjenestene våre, godtar du at vi har rett til å dele din profils URL og innholdsinformasjon med utvalgte tredjeparter for produksjon av QR-skilt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi vil beholde din personlige informasjon så lenge vi trenger og så lenge du har lagret din informasjon hos Mimrelink, eller som på annen måte foreskrevet av loven, for formålene som er angitt ovenfor. Denne perioden vil variere avhengig av din interaksjon med oss. Vi kan også oppbevare korrespondanse med deg (for eksempel hvis du har klaget på en tjeneste) så lenge det er nødvendig for å beskytte oss mot et juridisk krav.

Du kan melde deg av alle våre elektroniske e-postoppdateringer og markedsføring ved å følge registreringsinstruksjonene for alle e-poster vi skal ha sendt deg. 

Vær oppmerksom på at når du abonnerer på vår markedskommunikasjon, registrerer vi e-postadressen din for å sikre at vi ikke sender deg markedsførings-e-poster i fremtiden.

Hvis du legger igjen en kommentar på nettsiden (herunder kontaktskjema, e-post), blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og effektivisere prosessen.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Mimrelink kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Vilkår for bruk og endringer

Hvis du velger å besøke nettstedet vårt og benytte deg av våre tjenester, er ditt besøk og enhver personverntvist underlagt denne kunngjøringen og våre vilkår, inkludert begrensninger på skader, løsning av konflikter og anvendelse av norsk lov. Hvis du har noen bekymringer om vår personvernpraksis, vennligst kontakt oss med en konkret beskrivelse, og vi vil prøve å løse det. Etter hvert som virksomheten vår endres, kan også personvernreglene og brukervilkårene endres. Vi kan sende periodiske påminnelser om våre merknader og vilkår, men du bør sjekke siden vår ofte for å se de siste endringene. Med mindre annet er oppgitt, gjelder vår gjeldende personvernerklæring for all informasjon vi har om deg og kontoen din.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne personvernerklæringen eller vår personvernpraksis, vennligst send oss en e-post på [email protected] eller ved å sende oss en melding.

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO