Site logo

Skiltekspert siden 2000

Skilt i beste kvalitet

Skiltgravering AS leverer våre QR-skilt.

Vårt samarbeid med Skiltgravering AS sikrer at du får levert QR-skilt av høy kvalitet. Disse skiltene, lasergravert med moderne maskiner, kommer også med en garanti slik at du kan være trygg på at skiltet vil vare i all evighet.

Syrefast stål

Våre QR-skilt av syrefast stål er holdbare og værbestandige. De er laget av et sterkt materiale som tåler korrosjon og rust, noe som gjør dem egnet for utendørs bruk i all slags vær og temperaturer.

Hardplast

Våre QR-skilt av hardplast er veldig slitesterke, UV bestandig og egnet for all slags vær. Laget av solid plastmateriale kan du være trygg på at skiltene vil vare i mange, mange år.

Om Skiltgravering AS

Skiltgravering AS er et selskap som har spesialisert seg på å lage skilt siden 2000. De er eksperter på å lage skilt for ulike formål, både inne og ute. Enten det er for bedrifter, offentlige steder eller minnelunder, leverer de skilt av høy kvalitet. Med moderne maskiner kan de håndtere ulike graveringsteknikker, inkludert mekanisk og lasergravering.
 
Skiltgravering AS er kjent for sitt fokus på kvalitet og nøyaktighet, og de har et godt rykte for å levere pålitelige skilt til sine kunder.

En trygg leverandør

Mimrelink har gleden av å samarbeide tett med Skiltgravering AS, og vi er 100% trygge på at QR-skiltene som blir levert er av beste kvalitet. Med deres ekspertise og omfattende kunnskap innen alle typer skilt, inkludert spesialiserte skilt for minnelunder, er vi glade for at Skiltgravering AS er vår leverandør og blir med oss på vår reise videre.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på eller har du noen gode tips?
Ta kontakt med oss i dag!

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
nb_NO