Site logo

Et samarbeid for fremtiden

Föregående bild
Nästa bild

Gratis minnesider og QR-skilt

Mimrelink leverer gratis minnesider og QR-skilt for Andreassen Begravelsesbyrå.

Vårt samarbeid gir alle etterlatte muligheten til å få fullt eierskap til minnesiden og samtidig motta et ønsket QR-skilt – helt kostnadsfritt.

På denne måten kan minnesiden leve videre og bli mer og mer verdifull over tid for nære og kjære, samt kommende generasjoner.

Minneside

Alle etterlatte kan få fullt eierskap til minnesiden og oppdatere/endre minnesiden så ofte man vil uten kostnad. Hos oss kan minnene leve videre for kommende generasjoner.

QR-skilt

Alle etterlatte kan velge et QR-skilt som linker til minnesiden. Denne sendes pr. post og festes på gravsteinen eller minnestedet om ønskelig.

Ditt lokale begravelsesbyrå

Andreassen Begravelsesbyrå holder til sentralt i Svelvik og kan bistå med umiddelbar hjelp ved dødsfall. De har egen hentetjeneste som er i beredskap hele døgnet, året rundt. Deres vakttelefon er bemannet til alle tider, også i helger og høytider og de står klare til å hjelpe deg.
 
Deres oppgave er å være en trygg havn i alt det ukjente og hjelper deg med alt fra start til slutt.
 
Du kan kontakte de enten du trenger svar på praktiske spørsmål eller om du trenger bistand til hele prosessen.
 
Deres vakttelefon er: 907 12 544

Siden 1990

Begravelsesbyrået ble startet i 1990 og har vært en viktig bedrift med gode verdier for alle typer gravferdstjenester. Byrået ble bygget på trygghet, omsorg, verdighet og respekt for alle som hadde mistet noen.

Tradisjoner videreføres
Leif Pedersens nevø, Knut-Erik Andreassen, jobbet sammen med onkelen til han gikk bort i 2021. Under navnet Andreassen Begravelsesbyrå ønsker Knut-Erik Andreassen å føre onkelen Leif Pedersens tradisjoner videre.

Har du frågor?

Er det noe du lurer på om samarbeidet, minnesiden eller QR-skiltet?
Kontakta oss idag!

Klarna logo
Visa logo
Mastercard logo
Vipps logo
sv_SE